HOME  |   DESIGN   |   PRODUCT GALLERY   |   CONTACT
DESIGN WITH AN ATTITUDE


The vibe in this space went from dark and dreary to bright and cheery. This home suffered from a lack of a good lighting scheme that made the home feel closed in and small. In addition, the furniture layout did not take advantage of all available space in this small ranch style home. The Plan: start living in the unused living room! The small dinning room was being used for dinning as well as a space for watching TV. A small couch was crammed into the space making it cluttered and not very comfortable. By moving the TV into the living room we reclaimed that valuable space making it comfortable for the homeowner and her guests. We staged the living room with art that the homeowner already had and added a comfortable over-sized couch and chair in cool grey microfiber upholstery. Finally - we installed canister and track lighting to brighten up the space and bring life to her art collection. In the dinning area, we added a large round dinning table, comfortable swoop armchairs, and bookcases to create a warm cozy multiuse space for entertaining. New window treatments throughout in shades of gray soften the windows and provide continuity between the living and the dinning space.

 
Living Room After
 
Living Room Before
Dining Room Before
 
Dining Room After
 
Kitchen  Before/After
hhhh
 
 
STAY CONNECTED  
© 2013 EBAN DESIGNS :: All rights reserved